Opzoek naar Nieuwe Bestuursleden!

Wijkvereniging Op de Rails heeft uw hulp nodig!

Op onze onderstaande oproep in ons informatieblad “OpDeRails” van december 2021 en diversen oproepen in 2022 hebben wij helaas geen nieuwe bestuursleden kunnen vinden.

Hier nogmaals ons verhaal:

Wijkvereniging Op de Rails is al meer dan 25 jaar een begrip in de Spoorbuurt!
Als wijkvereniging organiseren we met behulp van heel veel enthousiaste vrijwilligers leuke en gezellige activiteiten in deze fantastische buurt!
Door de coronapandemie hebben, vanaf maart 2020, een aantal activiteiten helaas niet plaats kunnen vinden. Ook in het buurthuis De Smederij is het momenteel rustig. Te rustig!
Het zal u dan ook niet verbazen dat we als wijkvereniging te maken hebben met gevolgen van de coronapandemie.
Zeker ook financieel gezien door o.a. het wegvallen van verhuur van de Smederij. Uw vrijwillige bijdrage is nog niet eerder zo belangrijk geweest, waarvoor een hartelijke dank!
Daarnaast hebben Rens, Leo en Maya, na jarenlang een bestuurs- functie vervuld te hebben, afgelopen paar jaar de wijkvereniging verlaten.
Afgelopen jaar heeft er zowel op de Facebookpagina van de Spoorbuurt als in ons informatieblad “OpDeRails” meerdere keren een oproep gestaan tot bestuursleden.

Helaas verkeren we nog steeds in zwaar weer en eist het grote tekort aan bestuursleden nu zijn tol.

Zonder nieuwe bestuursleden heeft de wijkvereniging géén bestaansrecht meer!
Dat betekent dat de activiteiten die u van de wijkvereniging gewend bent niet meer plaats kunnen vinden omdat de wijkvereniging op zal houden te bestaan.
Dan worden er geen paaseieren meer op Eerste Paasdag gezocht, de geveltuintjes zullen niet meer opbloeien en ook het buurthuis De Smederij zal haar deuren moeten sluiten.
Het huidige bestuur betreurt dit natuurlijk enorm en hoopt van harte dat er buurtbewoners opstaan om ons nu te komen versterken!
Draagt u, net als wij, de Spoorbuurt, de wijkvereniging en de Smederij een warm hart toe en heeft u zin en tijd om deel te nemen aan het gezellige bestuur, dan BENT U NU NODIG en dus van harte welkom!

INTERESSE? Stuur een mail en meld je aan info@opderails.nl

Hopelijk zien we je snel.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur